Η εταιρεία

Είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι η μακροβιότητα αποτελεί το σύνηθες βασικό χαρακτηριστικό των οικογενειακών επιχειρήσεων, εκείνων που δεν παγιδεύονται στο παρελθόν, αλλά που κάνουν τη διαρκή καινοτομία «όχημα», ώστε να προσπερνούν τους ανταγωνιστές τους στη γρήγορη κούρσα που επιβάλλει το σημερινό πολύπλοκο οικονομικό περιβάλλον.

Οικογενειακή είναι και η δική μας επιχείρηση, την οποία ξεκίνησε ο παππούς μας Αθανάσιος Σουλιώτης το 1939, και συνέχισε ο πατέρας μας Νικόλαος Σουλιώτης το 1967 και κατ ‘επέκταση συνεχίσαμε εμείς από το 1994.


Αντικείμενό μας είναι οι εγκαταστάσεις υδραυλικών, αποχετευτικών, ψύξης, θέρμανσης, φυσικού αερίου, πυρόσβεσης και ανακαινίσεων πάσης φύσης  χώρων, όπως  ξενοδοχειακά συγκροτήματα, εργοστάσια, χώρους γραφείων, καταστήματα, οικίες, ιερούς ναούς, στρατόπεδα, πολυκατοικίες, εστιατόρια, κατασκηνώσεις κ.λπ.

Πριν όμως θα θέλαμε να τονίσουμε λίγα πράγματα για  εμάς. Από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της εταιρείας μας, όραμά μας είναι η συνεχής ενημέρωση και υιοθέτηση νέων τεχνολογιών των προϊόντων του χώρου μας, ώστε να καλύπτουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας, προσφέροντας σε συνδυασμό πάντα ποιοτικά υλικά και άριστη τεχνική υποστήριξη.

Με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας με συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία μας, την υπευθυνότητα και τον σεβασμό μας, αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες του αντικειμένου μας, με στόχο την ποιοτική δουλειά στο χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

Με άριστη τεχνογνωσία και αξιοπιστία πάντα πιστοποιημένοι και εξειδικευμένοι, εξασφαλίζοντας την τήρηση των προδιαγραφών ασφαλείας, πιστότητας και αξιοπιστίας, παραδίδουμε τα έργα με στόχο την ομαλή και ασφαλή τους λειτουργία.